Dry brushing

Ik kreeg van jullie een aantal vragen over mijn nieuwe 'dry brush' van The Body Shop. Daarom besloot ik er een post over te doen, zodat ik jullie de voordelen kan uitleggen van het droog borstelen van je huid. Ik las twee maanden geleden een artikel over droog borstelen op de website: http://thebeautydepartment.com. Dit is de beautyblog van o.a Lauren Conrad. 


Hier vond ik een hele goede uitleg:

Droog borstelen komt oorspronkelijk uit Japan. Het is eigenlijk een soort alternatief voor het scrubben van je huid. Verschillende mensen die al jaren dit ritueel doen beweren dat hun cellulitis verminderd, doorbloeding verbeterd en dat het ontgiftend werkt. 

Een aantal tips:
 • Gebruik voor Dry Skin Brushing altijd een borstel van 100% natuurlijk materiaal
 • Borstel altijd in de richting van je hart
 • Borstel dagelijks en neem het hele huidoppervlak een keer mee (dus niet twee keer over dezelfde plek)
Tati van GlamLifeGuru doet al vijf jaar aan drybrushing en vertelt er enthousiast over. 


Kenden jullie het droog borstelen van je huid al?


CONVERSATION

7 reacties:

 1. Interessant dat droogborstelen, heb er nog nooit over gehoord

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I nominated to for the LIEBSTER award. If youre interested, go to my post, answer the questions I asked and follow my blog/instagram.

  Comewhatmae

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wou dit ook al een tijdje proberen, alleen dat je het elke dag moet doen vind ik wat minder omdat je er dan echt aan vast zit :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit over gehoord. Maar het lijkt me wel erg interessant. Misschien probeer ik het binnenkort ook wel eens uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt interessant, denk dat ik het wel wil proberen. Maar ik vraag me wel af hoe jij de dry brushing zelf ervaart?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De dry brush van The Body Shop vind ik erg fijn! Ik probeer hem elke dag te gebruiken, voordat ik ga douchen.
   Liefs

   Verwijderen

INSTAGRAM