Winkelen bij h&m

Het was weer eens tijd voor een nieuwe Winkelen bij h&m. Er hingen weer veel nieuwe items in de winkel. En ik besloot er een aantal te passen. Ik ben nog op zoek naar een mooie tussenjas. Maar ik ben er nog niet helemaal uit wat voor. Bij h&m heb ik een aantal leuke opties gezien. 


Jas van wolmix (49,95 euro)
Witte doorschijnende peplum top (29,95 euro)
Jas met leren mouwen (39,95 euro)
Wijde top met print (14,95 euro)
Parka (39,95 euro)

CONVERSATION

2 reacties:

  1. De eerste jas staat je echt goed, ik vind dit ook de leukste jas uit dit artikel. Trouwens, ik vind het superhandig dat je deze artikelen doet want ik kom (helaas) niet zo vaak meer in de h&m zelf, en zo heb ik toch regelmatig een reden om naar de winkel te gaan ;). X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke items, ik moet ook weer eens even bij de H&M kijken dus!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM