PERSONAL: eerste week stage

Afgelopen maandag ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Stichting Arduin. Ik ga de komende vier maanden onderzoek doen naar de interne communicatie. Ik heb echt een hele leuke eerste week gehad en ik heb ook echt geluk gehad met het bedrijf waar ik terecht ben gekomen. Wel moest ik even wennen aan het ritme, maar het vroege opstaan elke dag begint al te wennen. Ik zal proberen vaak nieuwe berichten te posten, maar wordt wel lastiger, omdat ik nu alleen de avonden en weekenden heb. Ik kan niet wachten tot het weer lente is, want dan is het langer licht :)

Vanavond is het koopavond in mijn woonplaats, dus dan ga ik even naar de h&m. Ik ben namelijk heel benieuwd naar de nieuwe Icons collectie die sinds deze week in de winkels hangt.

Bijna weekend ;)

Liefs!

CONVERSATION

1 reacties:

  1. St. Arduin ken ik door vrienden & kennissen die daar werken. Fijn dat je al een goede week achter de rug hebt. Veel succes & plezier met alles wat er bij komt kijken. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM