TIP: Ontdek je favoriete parfum

Toen ik begin van de week een post schreef over mijn vier favoriete parfums, merkte ik dat ik vaak dezelfde ingrediënten in deze parfums heb. Daarom besloot ik hier meer over uit te zoeken. Want misschien zijn er nog wel meer parfums die ik heerlijk vind?


Als ik in een parfumerie sta vind ik het lastig om een nieuw parfum uit te kiezen. Er is ook zoveel keus dat ik er een beetje door overweldigd wordt. Ik spuit meestal een spraytje van een aantal bestsellers op een papieren staafje en besluit dan of ik hem lekker vind of niet. Maar wat als dit makkelijker kan?

Via Google kwam ik op de website Fragrantica terecht. Dit is een online encyclopedie voor parfum. Hier kan je zoeken op de verschillende noten in parfums. Ik had al mijn vier favoriete parfums naast elkaar gezet, dus ik weet welke ingrediënten ik lekker vind ruiken. Ik zie dat ik vaak voor de noten vanille en black currant ga. Dus ik besloot eens te zoeken welke parfums dit nog meer als ingrediënt hebben.

Viva la Juicy - Juicy Couture
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
Nina Snow Princess - Nina Ricci

Miss Dior Cherie - Dior

Ik ben nu echt heel benieuwd naar deze parfums en ga ze snel keertje uittesten in de winkel. 


Welke noten komen vaak voor in jouw favoriete parfums?

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM