Citytrip naar Londen: deel II

Voordat ik naar Londen ging had ik een lijstje gemaakt met winkels waar ik graag naartoe wilde en wat ik precies wilde kopen. En een lijstje met waar ik de winkels kon vinden.

Bovenaan mijn lijstje stond natuurlijk Victoria's Secret. In Nederland hebben we nu op Schiphol een winkel met parfums, bodysplashes en strings, maar die is maar heel klein. De winkel in Londen is gelegen aan Bond Street, een zijstraat van Oxford Street. Gelijk bij binnenkomst mocht ik hun nieuwe parfum testen en werd ik aangesproken door een verkoopster. Ze hielp me bij mijn maat bepalen en gaf me een tasje. Hierin mocht ik alles doen wat ik wilde passen. Het gebouw heeft drie verdiepingen. 
Zoals ik gister vertelde is de winkel opgebouwd in verschillende kamers. Elke kamer heeft een ander thema. Nieuw voor mij was het swimwear gedeelte. Hier was ik echt heel blij mee, want nu kon ik bikini's passen en kijken wat mijn maat is. Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om een prachtige bikini op de website te bestellen, maar twijfelde over mijn maat. 
Nadat ik op mijn gemakje langs alle kamers was gewandeld (en mijn mandje steeds voller werd!) Liep ik de trap op naar de bovenste verdieping. Hier zijn de paskamers. Er kwam gelijk een medewerkster naar me toe die vroeg of ik wilde passen. Ze ging me voor naar één van de paskamers. Eerst kom je in een soort woonkamer en daarna de paskamer. De paskamer is echt groot! Met een eigen badkamertje. Ik ging gelijk vrolijk alles passen. 
Ik was ook erg benieuwd naar de Bombshell bh's. Een push-up bh die maar liefst twee maten toevoegt. Ik heb deze bh gepast, maar vond hem toch iets 'too much' haha. Ik heb twee setjes gekocht, een blauwe en een zwart met witte. En ik ben er helemaal verliefd op! Ook zitten de bh's echt super. Heel zacht stofje van binnen. 
Ik kocht ook een heerlijk parfum bij Victoria's Secret, namelijk 'Noir Tease', deze ruikt naar vanille. Selfridges
Selfridges is een groot warenhuis in Londen waar ze vrijwel alle beauty merken verkopen. Ik wilde heel graag de NARS bronzer Laguna hebben. Die zie ik al jaren voorbij komen op verschillende beautyblogs.
En ik wilde ook heel graag de Armani Luminous Silk Foundation. Deze heeft al vele awards gewonnen en wilde hem dolgraag hebben. Binnenkort plaats ik hier een review over :)

Debenhams
Debenhams is net als Selfridges een groot warenhuis met beauty merken. Ik werd door een vrouw van Clarisonic aangesproken of ik deze eens wilde proberen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, want ik heb hier al veel over gelezen. Ze zette een dikke streep waterproof eyeliner van Urban Decay op beide handen. De ene streep maakte ze schoon met een wattenschijfje met remover. Na flink boenen was de streep vervaagd, maar nog goed zichtbaar. De andere streep haalde ze weg met de Clarisonic Plus met remover. Er was niks meer zichtbaar van de streep. Ik was echt verbaasd dat hij zo goed waterproof make-up weghaalt. En hij laat een zacht huidje achter. Een voordeel van de Clarisonic Plus is dat je deze ook als exfoliator voor je lichaam kan gebruiken. Wel kostte hij 225 euro. En dat vond ik nét even te duur. Ik ga denk ik sparen voor de Clarisonic Mia 2, deze kost 150 euro.

Dorothy Perkins
Ik kijk al jaren op de webshop van Dorothy Perkins, maar heb er nog nooit iets besteld omdat ik twijfelde over mijn maat. Het merk is te vergelijken met H&M/Mango. Ze hebben er allerlei mooie blouses, jurken, rokjes etc. Ik heb twee blousjes gekocht. De blauwe blouse was 32 euro en de peach 29 euro.

Primark
Naar Londen gaan en de Primark niet bezoeken kan natuurlijk niet ;) Ik ben naar beide Primarks geweest. De ene was nog groter dan de ander. Ik heb echt heel veel gepast, maar het was het allemaal net niet. Ken je dat? Wel heb ik een navy-kleurige bikini gekocht, waar ik heel blij mee ben. Ik vind de kwaliteit van de bikini's altijd verrassend goed.


Topshop
Topshop is natuurlijk ook heel bekend in Engeland, dus deze kon niet ontbreken in mijn shoptrip. Ik heb best veel gepast, maar niks gekocht. Wat ik heel grappig vond was de stand van Lola Cupcakes. Zo leuk dat je gewoon cupcakes in de winkel kon kopen!


Schuh
Een hele fijne schoenenwinkel waar ze o.a Vans, Converse, Uggs en Hunter kaplaarzen verkopen. Ik wilde nog heel graag een paar lage witte allstars, dus die heb ik gekocht. Het personeel vond ik heel behulpzaam en niet opdringerig.

River Island / Forever 21 / Mango / H&M / Zara
Deze winkels hebben we ook allemaal in Nederland, dus deze stonden onderaan mijn lijstje. Wel had ik genoeg tijd om ze allemaal te bezoeken.
Bij Zara heb ik veel gepast, maar niks gekocht. Ik vind vaak kleding bij Zara op de hanger er prachtig uitzien, maar als ik het dan aan heb, valt het een beetje tegen.
Bij Forever 21 heb ik een paar oorbellen gekocht, in een heerlijk zomers kleurtje! En bij H&M heb ik deze tas gekocht en een paar oorbellen. Met de tas ben ik echt heel blij! Lekker veel ruimte en vakjes, dat is handig voor stage.


CONVERSATION

4 reacties:

 1. Leuke shoplog. Vind je blauwe blouse en oorbellen leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Superleuke dingen heb je gekocht, ik vind je oorbellen van F21 heel erg mooi, en die parfum van Victioria Secret lijkt me echt heerlijk! En je hebt witte All Stars :), geloof me daar ga je geen spijt van krijgen, haha. Ze lopen heerlijk en je kan ze echt bij superveel dingen heel leuk combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Victoria Secret is echt heaven! Mooie beauty aankopen, ben ook heel benieuwd naar de foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat heb je een leuke dingen geshopt. Ik vind eigenlijk alles wel leuk, maar het meest jaloers ben ik op de Armani foundation, de bronzer van Nars, de setjes van VS en je oorbellen! Geniet er van & ik hou je blog in de gaten voor een review van de foundation :). X Judith

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM