Bestelling bij Etat Pur

Ik lees de laatste tijd veel over het merk Etat Pur. Daar verkopen ze allerlei ingrediënten die huidproblemen tegengaan. Zo zijn er ingrediënten die helpen tegen rimpels, puistjes, doffe huid, couperosehuid en vochtarme huid. Zelf heb ik soms een onregelmatige huidstructuur en af en toe een puistje. Dus ik besloot A22: Salicylzuur 300 te bestellen. Benieuwd wat ik ervan vind? Ik plaats volgende week een post online met mijn favoriete verzorgingsproducten. (Waaronder Salicylzuur!)De producten van Etat Pur worden niet op dieren getest en bevatten geen parabenen, minerale oliën of synthetische kleurstoffen. 
Het leuke is dat als je besteld bij Etat Pur je 3 gratis mini's mag bestellen. Zo kan je de producten uitproberen en kijken of het bevalt. 

Micellaire reinigingslotion

Licht getinte dagcrème

Lichte hydraterende emulsie

Salicylzuur 300Op de website van Etat Pur kan je een handige test doen om te kijken welke producten bij jouw huidtype passen. Aanrader! :)


CONVERSATION

2 reacties:

  1. Nooit van gehoord! Ben benieuwd of het echt werk, mijn huid is soms ook niet zo mooi egaal als ik zou willen, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk niet, maar ik volg je blog op de voet. Erg interessant!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM