Winkelen bij Hema

Ik loop regelmatig even de Hema binnen om te kijken of ze leuke nieuwe spulletjes hebben. Zo kwam ik dit schattige notitieboekje tegen, die ik niet kon laten liggen. Hij is er in 5 opvallende kleuren. 


Notitieboekjes!
Handig voor tijdens het leren :)
Ook handig!
Neon roze kaarsen, heel gaaf! Passen helaas niet bij ons interieur haha

Geurzeep oriental
Geurkaarsen 'Spring' (was het maar alvast lente..)
Nieuwe geurstokjes en handzeep

Geurstokjes 'Spring' :)


Kom jij vaak bij de Hema? Wat zijn je favorieten?

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Ik hou van de Hema, zoveel leuke spullen hebben ze daar. Ik koop regelmatig bij de baby-kleding en woonafdeling. Het bovenste notitieboekje is erg leuk en de roze kaarsen staan nog op mijn lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze verkopen er echt heel veel leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat notitieboekje is leuk! Hoe duur was die? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes ! Bij de Hema vind je altijd wel iets leuks :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HEMA heeft zoveel leuks de laatste tijd! Gauw weer eens een bezoek aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM