Mijn favorieten bij Hema

Het assortiment van Hema wordt steeds leuker lijkt wel. Zo hebben ze sinds kort de nieuwe lijn 'Today i feel.." Er zijn vijf verschillende parfums, zoals Today i feel dreamy. Een van mijn favorieten, het is een heerlijke lichte zoete geur van witte bloemen, vanille en sandelhout. Er zijn ook bijbehorende bodylotions en foaming shower gels. Ik besloot laatst de Today i feel dreamy shower gel eens te proberen. Hij deed me een beetje denken aan de foaming shower gel van Rituals. Hij ruikt heerlijk!


Ik was al zo lang op zoek naar de perfecte bakjes op mijn make-up in te bewaren. En die kwam ik dus vorige week tegen bij Hema! Er zijn twee maten make-up organizers. En ik besloot de kleine variant mee te nemen, omdat hier perfect al mijn lipsticks in passen. Ik raak ze regelmatig kwijt en zo hou ik ze netjes bij elkaar. 


Deze nailpolish remover van Hema vind ik ook geweldig! Ik ben nogal lui als het gaat om nagellak eraf halen. En zo'n remover-potje als dit is geweldig. Even je vinger met nagellak erin stoppen, rondjes draaien en je nagellak is weg! Aanrader :)

Wat zijn jouw favorieten van Hema? 

CONVERSATION

2 reacties:

  1. De Hema heeft de laatste tijd zulke leuke dingen, ik vind het creatieve `hoekje` van de Hema zo leuk. Ze hebben ook vaak mooie blazers!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja de hema wordt steeds leuker !!! Vraagje is die make up organizers nog te koop???

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM