Healthy: Groene smoothie

Een van mijn goede voornemens voor 2014 was gezonder gaan eten/drinken. Ik lees de laatste tijd veel over 'groene smoothies'. Dit is een smoothie met fruit én met groente. Ik zocht wat lekkere recepten op internet en ging boodschappen doen. De smoothie ziet er niet zo heel smakelijk uit haha, maar hij is wel erg lekker en gezond! Door de zoete ananas en banaan proef je niks van de spinazie :)Het recept:
 • 300 ml Healthy people kokoswater met ananas (aanrader!)
 • 1 banaan
 • 5 blokjes ananas
 • 3 wortels
 • 8 kleine blokjes diepvries-spinazie
 • Citroensap
 • 4 theelepels chia zaadjes


Voor & na het blenden haha:Drink jij wel eens groene smoothies?

CONVERSATION

2 reacties:

 1. Vast heel gezond, maar ik zou het s morgens niet wegkrijgen :-)
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi die voor en na foto is grappig! Dit recept kende ik nog niet, ga hem snel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM