Bestelling bij Douglas

Ik ben echt dol op de producten van Bobbi Brown. Zo gebruik ik dagelijks de foundation, wenkbrauwpoeder en oogschaduw van Bobbi.  Nu las ik de laatste tijd veel positieve recensies over de lipgloss van Bobbi. En ik besloot er een te bestellen op de website van Douglas. Heel handig vind ik,  want meestal moest ik helemaal naar Rotterdam voor mijn producten. Je kan bij Douglas ook met iDeal betalen en dat vind ik altijd wel fijn. 
Bij mijn bestelling mocht ik ook 2 testers kiezen, ik had gekozen voor een handcrème en serum. 


Ik moest wel lachen om de grote doos waarin de lipgloss kwam haha :)

De lipgloss is vrij dik en stroperig en blijft erg goed zitten. Verder geeft de lipgloss genoeg kleur af en heeft een mooie glans. De geur van de gloss is heel licht vanille, waar ik dol op ben. Het enige nadeel nu vind ik dat als ik deze lipgloss op heb op de fiets en er een beetje wind staat, mijn complete kapsel vastgeplakt zit aan de lipgloss ;)

De lipgloss kost 24,00 euro voor 7 milliliter. Vrij prijzig vind ik, maar hij is wel echt het geld waard.  


Ik heb gekozen voor de kleur 21 Pink Beige. Een mooie nudekleur met roze ondertoon. 
Zonder shimmers, want daar ben ik niet zo dol op.

Ken jij de lipgloss van Bobbi Brown? En wat zijn jouw favoriete kleuren?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Wat leuk ! Haha wat een vreselijk grote doos voor 1 lipglossje XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een grote doos haha! Wel mooie lipgloss, ik ben altijd wel te spreken over de kwaliteit van Bobbi Brown!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lippenstiftje , maar wat een grote doos !
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Hij had ook wel in een envelop gepast, haha!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM