Bestelling bij The Body Shop
Steeds vaker lees ik in verschillende beautyboeken en op beautyblogs over de 'slechte' bestanddelen in verzorgingsproducten. Deze maken huidproblemen vaak erger dan beter. Zo zit er vaak parfum en alcohol in producten, waar mijn huid slecht op reageert. Op de blog van Jetske Ultee las ik over de verschillende stoffen en wat ze met je huid doen. Zij raadt een aantal toners, cleaners en crèmes aan. En ik besloot ze eens te proberen. Ik heb een aantal producten besteld van de ALOE productlijn van The Body Shop. Elk 2e product is de halve prijs en ik had 20% welkomskorting! (code: WELKOM1207AFF) Daardoor had ik de drie producten met 6 euro korting. Happy :)


Mijn bestelling:
ALOE CALMING FACIAL CLEANSER (2,50 euro)
"Een milde, crèmige, zeepvrije reinigingsmelk. Verwijdert mild maar grondig vuil, make-up en onzuiverheden. Laat de huid zacht, glad en soepel aanvoelen. Weldadig en rustgevend voor gevoelige huid."
ALOE GENTLE FACIAL WASH (12 euro)
"Een rijke, milde, zeeploze, schuimende reinigingsgel om vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen. De huid voelt fris en schoon aan, zonder het strakke gevoel dat zeep vaak achterlaat. Weldadig en rustgevend voor gevoelige huid."
ALOE CALMING TONER (10 euro)
"Een vochtregulerende tonic die direct rustgevend en weldadig aanvoelt op de huid. Hij verwijdert de laatste spoortjes make-up en reinigingsmelk, laat de huid ontspannen en schoon aanvoelen en zorgt ervoor dat een dag- of nachtcrème beter wordt geabsorbeerd."


De producten van de ALOE lijn bevatten geen geur- en kleurstoffen, geen conserveermiddelen en geen alcohol. Ik ben heel erg benieuwd! Ik ontvang mijn pakketje tussen nu en 8 januari. Ik maak een post erover als ik het pakketje binnen heb en de producten heb getest :)

Ken jij de producten? En wat zijn jouw favorieten van The Body Shop?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Wat leuk, die Aloë Vera producten. Ik heb nog een plant staan :-)
    Ik ben benieuwd hoe de producten je bevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik heb een gevoelige huid, schijnt dat aloë daar goed voor is. Ik probeer mijn beautyproducten ook steeds meer 'eco' te kopen, zonder parabenen, siliconen en sulfaten

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM