Out with the old, in with the new!


Het is weer de laatste dag van 2013! Een moment om even terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het jaar dat komt. Ik maak altijd een lijstje met mijn goede voornemens en dromen voor het nieuwe jaar. Want een nieuw jaar is een nieuwe start. Misschien heb je al veel lijstjes voorbij zien komen, toch wil ik mijn dromen en voornemens met jullie delen.


Hier komen ze!

 • Afstuderen: Vanaf februari ga ik stage lopen en beginnen aan mijn scriptie. En ik hoop deze zomer af te studeren. Dan ben ik eindelijk 'Bachelor of Communication' :)
 • Leuke baan vinden: Als ik afgestudeerd ben hoop ik gelijk aan de slag te kunnen als communicatieadviseur. De banen liggen hier in Zeeland helaas niet voor het oprapen, maar hopelijk heb ik geluk. 
 • Gezonder eten: December is echt de maand van het vele en lekkere eten. Komend jaar wil ik gezonder gaan eten. Dus kom maar op met de salades en groene smoothies haha ;)
 • Blijven bloggen: Ondanks dat komende tijd erg druk gaat worden met school, ga ik toch proberen om regelmatig nieuwe artikelen te blijven posten. Op 28 januari blog ik precies een jaar en hoop nog vele jaren te blijven bloggen, want ik heb er veel plezier in.
 • Meer genieten: Meer leuke dingen doen, zoals weekendjes weg, dagje sauna, uit eten etc. En hopelijk als ik klaar ben met mijn studie weer een verre reis maken samen met mijn vriend. We willen graag nog een keer terug naar de ABC-eilanden. 
 • One line a day: Ik heb al veel gelezen over dit mooie notitieboekje. Het idee is dat je elke dag, vijf jaar lang een zin opschrijft van die dag. Bijvoorbeeld een herinnering of gedachte. Ik weet niet of dit iets voor mij is, maar ik ga proberen er elke dag in te schrijven.


__________________________________________________________

Terugblik op 2013
2013 had zijn ups&downs, maar het was een bijzonder jaar. Het jaar dat ik uit huis ging en samen ging wonen met mijn vriend, het jaar waarin ik begon met afstuderen, een citytrip maakte naar m'n lieve vriendinnetje in Wenen, nieuwe super leuke bijbaan vond, gezellige etentjes hield in ons nieuwe huis, leuke feestjes, heerlijke kerst met familie, vriendinnen en vriend, schaatsen met schoonfamilie, geslaagde shoptripjes naar R'dam en A'werpen, lange middagen op het zonnige strand, leren frisbeeēn, lange strandwandelingen met vriend en hond, topfeestje op 5mei, vele series kijken, gezellige stapavondjes, high-tea'en op m'n verjaardag en sinterklaas vieren met schoonfamilie. En nog vele andere leuke en minder leuke momenten. 

__________________________________________________________


Ik wens jullie allemaal heel veel liefde, geluk en gezondheid komend jaar! En ik ben heel benieuwd naar jullie dromen, wensen en voornemens voor 2014, dus vertel..? :)


CONVERSATION

2 reacties:

 1. haha leuk dat je ook in Zeeland woont inderdaad :) Ik 'woon' op het moment in Friesland weer haha, bij mijn ouders. Waar woon je precies in Zeeland :)?

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM