Kerstdecoratie in huis

Over een weekje is het weer Kerst! De Kerstdagen zijn mijn favoriete feestdagen. Ik ben dol op de gezelligheid, muziek en feestjes. Ook de kerstdecoratie in huis is af, dus we zijn helemaal klaar voor de feestdagen. Iedere keer als ik in de stad kom zie ik wel weer iets leuks, maar het huis is (helaas) wel vol genoeg zo met kerstspulletjes haha. De kerstletters hierboven komen van de Xenos, waar ze erg veel leuke kerstartikelen verkopen.

Onze Nordmann kerstboom komt van de Praxis. En hij past perfect naast het TV-meubel.
De versiering in de boom komt van de Xenos en Action. De Candy Canes vond ik een leuke toevoeging.

Links de kaarsen die altijd op tafel staan, maar dan met kleine kerstballen er  omheen.
 En rechts een kerststukje gemaakt door mijn opa en oma. Dat doen zij ieder jaar.

Deze 'kerstboom' voor waxinelichtjes kwam ik tegen bij de Action.
De waxinelichtjes in ombre kleuren komen van de Ikea.

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Wat een mooie kerstboom hebben jullie, en mooi dat hij niet helemaal vol hangt. Decoratie op de salontafel is ook mooi, en wat leuk dat je opa en oma zo creatief zijn. Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM