Winkelen bij h&m

En het is weer tijd voor een nieuwe 'winkelen bij h&m'! Afgelopen week had ik weer een aantal leuke items gepast. Uiteindelijk heb ik het zwarte jurkje met print gekocht, want die zat heerlijk. En de roze trui met kabelprint vond ik ook super, alleen mijn maat was helaas uitverkocht. Dus ik hoop dat hij binnenkort op de website staat :)


CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat zijn die jurkjes en het eerste vest mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat bovenste vest heb ik besteld! Kan niet wachten tot het binnen is. Die items van de tweede, derde en vijfde foto vind ik ook super leuk, maar kan ik helaas niet vinden op de website. En dat laatste tuniekje en die blouse zijn ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen hangen er momenteel in de winkel, heb zelf het grijze vest gekocht. De jurkjes staan je allebei goed, alleen vind ik de bovenste het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het eerste vest heel leuk! heb ik nog niet in de winkels zien hangen hier.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM