Winkelen bij h&m

Vanochtend moest ik nog eventjes wat dingetjes halen in de stad. Dus ik besloot ook even naar de h&m te gaan. Er was al best veel van de nieuwe collectie met Doutzen Kroes binnen. Dus ik heb weer een paar leuke artikelen gepast!De trui viel behoorlijk groot, dus hij paste mij niet goed jammer genoeg.
Het rokje is echt super!
Dit is echt een heerlijk vest voor de winter.
Maar deze valt ook behoorlijk groot.

Bontjas! Alleen mijn maat was helaas uitverkocht :(

Zilveren dubbele ring :)

De rode trui van hierboven in het okergeel.

Geruite sjaal ♥ 

Warme trui voor in de winter :)
Welke artikelen vind jij het leukst?

CONVERSATION

10 reacties:

 1. Mooie items, dat witte vest heb ik ook besteld. Hij lijkt me echt heerlijk voor de winter!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ring is echt prachtig, die MOET ik hebben haha! Bedankt voor het delen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Die bontjas is gaaf :)

  Liefs
  Antoinet www.everydaychic.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw de bontjas en sjaal zijn zó mooi! Eigenlijk alles, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die bontjas is gaaf, maar vind de sjaal en witte trui ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die okergele trui staat je erg mooi, Tara!
  xxxx El

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super leuke truien, ik vind het ook altijd super leuk om bij de h&m te winkelen. Liefs gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey ik ben al een tijdje opzoek naar een geruite sjaal en die jij nu om hebt kan ik niet meer in de winkels vinden :( Heb iemand misschien een linkje waar ik geruite sjaal kan halen? Het liefst rood.

  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM