Leuke spulletjes voor in huis

Mijn vriend en ik hebben zo ongeveer elke woonwinkel gehad in een straal van 100 kilometer haha. Dus ik heb heel wat leuke ideeën op kunnen doen voor de inrichting van ons appartement. Vooral met de Candles doos hierboven ben ik echt super blij. De kaarsen hebben de kleuren van ons appartement.Bij Xenos hebben ze zulke leuke spulletjes!
Deze box vond ik ook echt prachtig.

Een beetje kitsch, maar wel erg mooi zo'n zilveren boeddha. 

Super leuke doos én handig om al je medicijnen in te bewaren.

Deze canvas kwam ik tegen bij Bomont in Goes.
Echt heel leuk!


Leuke waxinelicht houders bij Ikea!

Deze vind ik ook helemaal geweldig, zodra ik er een plekje voor weet ga ik hem kopen :)

Tsja wat kan ik nog meer zeggen, ik hou van witte doosjes met zwarte letters haha.

Nep boeken waar je spulletjes in kan bewaren, bijvoorbeeld vakantiefoto's van dat land :)

Sleutelrekje Xenos
Omdat ik mijn sleutels altijd kwijt ben..

Weer wit met zwarte letters :) love it.

Witte nachtkastjes met rieten mandjes Kwantum
We denken er aan om deze als nachtkastje te nemen. Twijfel twijfel..

Heel handig voor rekeningen e.d 

HOME letters karwei
Ik kwam eigenlijk altijd alleen maar HOME tegen met witte letters,
nu kwam ik bij Karwei deze HOME tegen met grijze letters :)

Welke dingen vind jij het leukst? En waar koop jij spulletjes voor je interieur?


CONVERSATION

1 reacties:

  1. Mijn eerste gedachte: ik moet nodig naar de Xenos haha. Die medicijndoos en die 'anything'-doos vind ik echt heel leuk.
    Zelf kom ik regelmatig bij loods5, mijn favoriete winkel. Action heeft af en toe ook leuke dingen, maar niet alles vind ik mooi afgewerkt. Verder hou ik van Riverdale maar soms schrik ik van de prijs en dan is Xenos een goed alternatief blijkt. Dus bedankt :)

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM