Bestelling bij h&m


Toen ik net op de website keek van h&m zag ik weer allemaal mooie herfst items staan. Heerlijke warme truien (zonder wol!), leuk vest, mooie maxidress, leuke shirts en mooie sjaal. De tas heb ik vorige week al gekocht, maar hij paste mooi bij de collage haha.

Wat zijn jouw favorieten?

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Super leuke bestelling, mooie kleuren! Ik zag in eerste instantie niet eens dat het H&M was haha! Vind vooral het vest leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful choice...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bestelling, ik vind het vest geweldig! Ik wil heb eigenlijk ook nog steeds bestellen..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM