The Fame Game

Het is weer tijd om een nieuw boek te recenseren voor The Sword, namelijk The Fame Game van Lauren Conrad. Dit boek is een spin-off van de L.A. Candy trilogie. Ditmaal gaat het over Madison, Carmen en Kate. Gaby speelt ook weer een rol, maar er worden geen hoofdstukken meer vanuit haar geschreven.
Tekst op de achterkant:
Madison Parker ruikt eindelijk haar kans om het lievelingetje van Amerika te worden als realityshow L.A.Candy een spin-off krijgt: The Fame Game. Ze weet zeker dat de show ditmaal helemaal om haar zal draaien: ze heeft al een naam gevestigd in Hollywood, ze weet ondertussen precies hoe ze de producer moet inpalmen en haar frenemy Jane Roberts heeft besloten om niet mee te doen.
Helaas loopt niet alles zoals Madison het gepland heeft; een van haar tegenspeelsters blijkt IT-girl Carmen Curtis te zijn. Zij is opgegroeid in Hollywood en weet precies volgens welke regels ze het spel moet spelen. Misschien nog wel beter dan Madison.Mijn recensie:
The Fame Game is een erg leuk geschreven boek wat makkelijk weg leest. Ik heb het in vier dagen uitgelezen in mijn vakantie en vond het soms zelfs moeilijk om het boek weg te leggen. Het leuke is dat het boek steeds afwisselt tussen de drie hoofdpersonen. Hierdoor weet je hoe iedereen denkt en beleef je situaties van verschillende kanten. Soms vond ik het even verwarrend wie er aan het woord was in het hoofdstuk, maar dat werd dan weer snel duidelijk.
De personages worden goed beschreven in het boek, waardoor ik mij echt een beeld van hun heb kunnen vormen. Er zitten ook veel grappige stukjes in het boek.
Het boek eindigt met een redelijk open einde, waardoor ik heel erg benieuwd ben naar deel 2: Starstruck.

De boeken van The Fame Game zijn een spin-off van de L.A. Candy serie van Lauren Conrad. Het is leuk om te lezen over de twee personages die nu weer aan een nieuwe reality serie meedoen. Maar je kunt dit boek ook prima lezen zonder dat je de L.A. Candy serie hebt gelezen.

Als je van realityseries houdt zoals Laguna Beach en The Hills dan is dit boek echt wat voor jou!

Lees jij wel eens boeken van Lauren Conrad? En welke vind jij het leukste?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Ben heel benieuwd naar dit boek! Heb er al meerdere positieve recensies over gelezen en wil hem nu ook wel erg graag hebben haha.

  Ik volg je nu via Bloglovin, volg je me terug? Fijn weekend!

  Liefs,
  Lisa
  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb LA Candy gelezen, maar deze kende ik nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit boek op vakantie gelezen, vond hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM