Over op iOS 7.0


Sinds een paar dagen was er een nieuwe software update voor mijn iPhone. Gisteravond besloot ik hem te updaten. Ik had al van een paar mensen gehoord dat als je de update ging doen er stond dat het 16 uur (!!) in beslag ging nemen. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn en was hij in ongeveer een halfuur ge-update. Het is wel eventjes wennen, maar ik vind de nieuwe update erg mooi!
Zo zijn een heleboel apps in een nieuw jasje gestoken. De mooiste veranderingen vind ik e-mail, notities, herinneringen, foto's, weer en safari. Daarnaast is het toegangsscherm ook veranderd.

Ben jij al overgestapt op iOS 7.0? En wat vind je er van?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Ziet er goed uit :)
  Ik heb zelf geen Iphone..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind IOS 7 heerlijk! Meteen gedownload!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb m nog steeds niet gedownload want ik heb te weinig geheugen vrij op mn iPhone (je moet blijkbaar bijna 3gb vrij hebben om te kunnen downloaden...) Dus van de week even alles eraf gooien. Want ik wil zo graag, het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb m nog steeds niet gedownload want ik heb te weinig geheugen vrij op mn iPhone (je moet blijkbaar bijna 3gb vrij hebben om te kunnen downloaden...) Dus van de week even alles eraf gooien. Want ik wil zo graag, het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een leuke achtergrond voor je Iphone! Waar heb je die gedownload?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sindsdien de update beschikbaar was had ik het gelijk geïnstalleerd. Ik ben er super tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM