New in: Inlegzooltjes van Lady's Secret


Ik loop altijd heel snel blaren, helaas. Daarom zit een avondje uitgaan op pumps er voor mij ook nooit in. Ik ging daarom op internet op zoek naar een oplossing. De inlegzooltjes van Lady's Secret worden door veel website's/blogs aangeraden. Tijd om ze zelf te proberen!


De zooltjes
Lady's Secret heeft zes verschillende zooltjes. Allemaal voor een ander probleem. Ikzelf krijg snel last van blaren, dus ik heb voor de 'No Crash' zooltjes gekozen. 

Soorten:
 • No Scratch: voorkomt dat tenen uit open schoenen steken en voorkomt dat je voeten in je schoenen schuiven.
 • No Pain: voorkomt dat de hiel uit de schoen schiet en voorkomt blaren. 
 • No Shock: absorbeert schokken op de hiel, verhoogt het draagcomfort en voorkomt hielpijn. Daarnaast goede ervaringen bij mensen met hielspoor klachten.
 • No Hurt: naden of verstevigingen worden niet of veel minder gevoeld, voorkomt blaren en dempen de schokken en verlagen de druk op je voeten heel lokaal.
 • No Skid: goede anti-slip oplossing voor schoenen met gladde zolen. 


Voordelen
De 'No Crash' zooltjes voorkomen dat je voeten naar voren schuiven in je schoenen, ze dempen schokken over de lengte van je voet, voorkomen blaren, verbeteren comfort en houden de voeten droog. Daarnaast passen ze altijd. Je hoeft dus niet na te denken over welke maat je moet bestellen. 
Mijn ervaring
Ik moet wel zeggen dat ik al heel veel inlegzooltjes geprobeerd heb van verschillende merken, helaas altijd zonder succes. Na een avondje uitgaan kreeg ik toch weer blaren of zere voeten. 

Ik heb de No Crash inlegzooltjes in mijn lievelings-pumps geplakt. In de begeleidende brief die ik bij mijn zooltjes kreeg staat heel handig uitgelegd hoe je de zooltjes aanbrengt in je schoenen. 
Na even passen en meten zaten de zooltjes prima. Ik besloot ze dit weekend ook gelijk uit te proberen. 
En ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben!! Mijn voeten waren wel moe na een avondje uitgaan, maar ik had geen pijn én geen blaren. En dat is nog nooit voorgekomen. De zooltjes verlichten echt alle pijnlijke drukpunten van de voet. 
Ik draag nu veel vaker mijn pumps, want ze zitten nu gewoon fijn en ik hou het er langer op vol. Ook kan ik nu mijn blarenpleisters de deur uit doen :)

Het enige kleine nadeel van de zooltjes is dat je ze maar voor één paar schoenen kan gebruiken. Als je ze eenmaal hebt vastgeplakt kan je niet meer wisselen. Voor mij is dit toch geen probleem, want ik heb meestal bovenstaande pumps aan. Maar als je tien paar pumps hebt die je graag draagt wordt het best duur. 

Bestellen
De 'No Crash' inlegzooltjes zijn in vier verschillende kleuren te koop. Naast de kleur zwart, die ik heb getest. Verkopen ze ook nog onderstaande kleuren. De zooltjes kosten € 11,95. 
Ze zooltjes zijn te bestellen via: Lady's Secret


CONVERSATION

6 reacties:

 1. Ik heb ook altijd snel blaren als ik op pumps loop. Misschien ga ik deze zooltjes maar eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de No Shock inlegzooltjes, die zijn ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig! Ik ga eigenlijk altijd uit op hoge hakken en heb daar nooit last van, maar mijn wat minder hoge hakken en platte schoenen zorgen vaak voor pijn aan mijn voeten in de vorm van drukplekken of blaren.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM