H&M bestelling

Er zijn weer heel veel mooie items toegevoegd aan de H&M webshop. Waaronder de items hierboven. Die ik zonet besteld heb. Ik was nog op zoek naar een langere warme winterjas, dus deze is perfect. Verder had ik nog wat truien nodig en een warme sjaal. De tas vind ik echt prachtig qua kleur. Ben benieuwd :)

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat leuk! Ik vind vooral de tas heel tof. Trouwens, ik heb een give away op mijn blog waarbij je een statement ketting kunt winnen. Klik hier voor meer info: http://bit.ly/15RBGGS Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die winterjas is erg leuk! Plaats je een foto als je hem binnen hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tas en schoenen passen leuk bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil je een aanfoto maken van de jas als je hem binnen hebt? Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM