Outfit: Embellished skirt


Oorbellen: Bijou Brigitte || Blazer: Zara || Top & schoenen: H&M || Rok: Bershka
Dit rokje kocht ik een paar maanden geleden bij de Bershka in Rotterdam en ik vind hem nog steeds super. Een groot voordeel is dat ik hem het hele jaar door kan dragen, omdat hij met een zwarte panty ook erg leuk staat. Gelukkig was het gisteren heerlijk weer, dus hoefde ik geen panty aan :) Lees verder! 


CONVERSATION

3 reacties:

 1. Looove the skirt! You are so beautiful! xx
  I've nominated you for the Liebster award! (:
  Come check out my blog to see what it's all about! :p I would love to get to know you better through this! xx

  www.joojoo-blog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit! Ik vind je rokje heel erg leuk :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM