New in

Ik zocht nog een goede basic tas voor school waar alles in past. Vandaag kwam ik deze tas tegen op de website van h&m en voor zover ik kan zien voldoet hij aan m'n eisen. Ben benieuwd! Verder bestelde ik deze prachtige handschoentjes, petrol blouse, fringe laarsjes en hoed. 

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Die blouse en laarsjes zijn ontzetend leuk. Heb je deze ook bij H&M besteld beiden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah ik heb die tas ook, en hij is echt geweldig!
  Ook heel erg handig dat hij langs de zijkant nog open kan zodat er wat extra plaats in is.
  & hij heeft een rits dus superhandig, en een extra hengel zodat je hem over je schouder kan dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke post en blog!
  waar studeer je communicatie ?:)

  xoxo http://www.fayezlc.com

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM