Vaseline Spray&Go

Ik moet eerlijk toegeven, ik ben echt heel lui in het smeren met bodylotion. Ik denk er hooguit 1 keer per week aan. Terwijl mijn huid het eigenlijk wel nodig heeft. Nu las ik over deze nieuwe body moisturiser van Vaseline in sprayvorm. Je kan hem over je huid sprayen en je hoeft niet meer te smeren. Ideaal voor mensen zoals ik ;) En hij is er ook met een heerlijke cacao geur. 


 Ik kocht de Vaseline Spray&Go voor 6,89 euro bij Kruidvat. Op de verpakking staat dat je op 10 centimeter van je af moet sprayen, maar dan moest ik alsnog uitsmeren. Ik merkte dat als ik hem nog iets verder van me af hield, zo'n 20/30 centimeter, dat het veel beter werkte. 
Het enige nadeel is dat je niet alleen jezelf ermee sprayt, maar ook de vloer. Dus toen ik net door mijn kamer liep gleed ik bijna uit. Je kan beter sprayen als je dus op een kleedje of op vloerbedekking staat. (ik heb laminaat haha)
Of gelijk in de badkamer als je net uit de douche komt, dat is ook nog eens extra goed voor je huid!

De bodyspray trekt erg snel in en dat vind ik een groot voordeel. Ik had het gebruikt na het douchen en kon me vrijwel gelijk daarna aankleden. 

Deze bodyspray is echt een van mijn favorieten!CONVERSATION

1 reacties:

INSTAGRAM