FASHION - Sena Ultraslim Classic


Vorige week heb ik de 'Sena Ultraslim Classic iPhone 5' besteld op de website Appelhoes. Ik laat nogal vaak mijn iPhone vallen (helaas) en met zo'n hoesje als deze is hij perfect beschermd. Ik ging voor de kleur Tan omdat ik dat een mooie kleur vond voor de komende herfst en winter. Lees snel verder!Het hoesje
Ik vind het hoesje echt prachtig! Het is handgemaakt van zacht kwalitatief goed Italiaans leer. Het hoesje sluit mooi rond mijn iPhone en hij kan er niet uitvallen o.i.d. In het begin gaat het hoesje best stroef. Maar je krijgt er een korte uitleg bij hoe je je telefoon het beste eruit kan halen. 


Bestellen en bezorgen
Het kantoor van Appelhoes staat in Maassluis. Je kan ervoor kiezen om de bestelling op afspraak af te halen. Maar je kan hem ook laten bezorgen. Omdat dit voor mij niet in de buurt is, besloot ik hem op te laten sturen. Dit kost maar 1,95 extra. En als je voor 18.30 uur besteld heb je in de meeste gevallen je bestelling binnen 24 uur in huis.
Kleuren
Het hoesje is in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar voor de iPhone 5 en 16 kleuren voor de iPhone 4.
Zo kan je altijd afwisselen met de kleur van je hoesje. Ik vind Burgundy ook echt prachtig, dus hoop dat deze ook snel verkrijgbaar is voor de iPhone 5 :)

Mijn hoesje
Het hoesje voor mijn iPhone 5 vind je hier terug en hij kost 26,95€.


CONVERSATION

7 reacties:

INSTAGRAM