New in: h&m pakketje

Gisteren kwam mijn H&M pakketje binnen met een aantal items van de herfstcollectie. Vooral met de rokjes ben ik echt super blij, want ze zitten fijn en zijn met veel kledingstukken te combineren. Gisteren zag je het rokje met print al bij mijn outfitfoto. De zilveren trui vond ik een beetje tegenvallen in het echt. En het t-shirt met print scheen behoorlijk door, dus die heb ik ook niet gehouden. Lees snel verder voor detailfoto's en beschrijvingen!


Dit vest vind ik best groot vallen. En ik vind hem pas tot zijn recht komen als je hem aan hebt.
Deze jas valt helaas ook best groot. Ik had maat 34 besteld, maar hij valt als maat 36. Helaas is er geen maat 32,
dus ik ben nog aan het twijfelen of ik deze jas hou. De pasvorm is recht. 
Deze top schijnt door, wat ik erg jammer vind. Hij valt een beetje oversized. 
Prachtige blouse van viscose en transparant chiffon. Valt ook true size.


CONVERSATION

3 reacties:

  1. Erg leuk! Vind je rokje echt superleuk (zag 'm net in je outfitpost voorbijkomen)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wouw, het vest ziet er echt mooi uit! Het rokje vind ik ook erg mooi. Ik twijfel er nog over om het rokje en jasje te kopen als als soort 'suit' te dragen, haha!

    XX Red Sonja

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM