What to wear to: Een zomerse bruiloftHet is altijd lastig wat je het beste naar een trouwerij kan dragen, want er zijn een aantal do's & dont's.
Een do is bijvoorbeeld je kleding subtiel te houden, maar toch feestelijk. Hetzelfde geld voor je haar en make-up. En aantal dont's zijn wit dragen en dan heb ik het over een jurkje of een allwhite outfit. Een prachtige witte blazer over een jurkje kan natuurlijk wel. Ook is de kleur zwart (tenzij de dresscode het vermeld) een don't. Je gaat natuurlijk niet naar een begrafenis ;) Verder vind ik een jeans dragen naar een bruiloft ook een no go, maar dat is persoonlijk. En kleding met een diep decolleté etc. vind ik niet kunnen. Hieronder een aantal mooie jurkjes van de website Nelly.com, die ik zelf zou uitkiezen.


Meer lezen over bruidsjurken, bruidsmeisjes, trouwen in Zeeland etc? Bekijk dan mijn andere blog eens: Zews.nl!

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Dat wit met roze jurkje is prachtig en het paarse ook! Goede keuzes, Tara!!
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke jurkjes, ik vind ze allemaal echt super mooi en geschikt voor een bruiloft!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM