Mijn favoriete basecoat

Ik ben al tijden op zoek naar de perfecte basecoat. En heb al allerlei merken geprobeerd, van Catrice tot Essie. Ik heb vaak na twee dagen last van chippende nagellak. (En ik haat nagellak afhalen haha) 
Toen ik twee weken terug bij de Kruidvat was, zag ik deze basecoat van Essence. De Studio Nails 24/7 nail base. 

Het was wel even wennen, want deze basecoat droogt dus matt op. Op de achterkant staat dat daardoor je gekleurde lakje betere grip heeft. Toen ik hem vorige week testte bleef mijn nagellak 4 dagen zitten zonder te chippen en zat hij in totaal 7 dagen mooi. Zonet haalde ik hem eraf en dat ging echt super snel! Ik ben dus echt heel erg tevreden over deze basecoat!

Nagels zonder iets
Nagels met de (nog natte) basecoat

Nagels met basecoat

Een deel van mijn nagellak stash :)

Mijn nagels met basecoat en lakje

Een lichte mintkleur van Essence

Met flits

CONVERSATION

1 reacties:

INSTAGRAM