Just ordered: H&M

Ondanks het prachtige weer van de laatste tijd, kan ik het niet laten om bij verschillende winkels al de herfst collectie te bekijken (en bestellen hihi) De zomercollectie in de sale ken ik nu wel, dus ik was toe aan wat nieuwe collectie. Ik heb deze acht items hierboven net besteld op de website. Ik ben echt verliefd op het eerste jasje met print. Had hem laatst ookal in de winkel gepast. Lees verder...


Let niet op mijn jurkje, want het past totaal niet bij
elkaar. Maar zo heb je een idee van het jasje :)
Zelf ook de items bestellen? Hier heb je de artikel nummers:
Jasje: 75-5695
Top: 75-4660
Vest: 74-7157
Vest: 75-7023
Blouse: 74-2121
Rok: 75-5326
Trui: 76-2184
Rok: 76-2962

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Leuk! Vooral dat rokje en jasje met print

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankopen, ik kan het ook al niet laten om kleren voor de herfst te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke aankopen!
  Dat jasje is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die twee jasjes zijn echt heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat jasje staat op mijn wishlist samen met nog een hele rit andere mooie items van H&M. Vind de nieuwe collectie echt heel leuk! Nu ik het jasje zo aan zie, wil ik hem alleen maar meer haha! Dat 'leren' rokje is ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM