Wishlist Zara sale

Vanacht om 0:00 uur begon online de Zara sale. Ik had al een paar items op het oog en was benieuwd of ze afgeprijsd gingen worden. Ik ga binnenkort winkelen in Rotterdam en hoop dan deze items daar in mijn maat tegen te komen. Lees snel verder!
De roze blouse heb ik ook al in het wit, maar ben benieuwd naar hoe de kleur in het echt is. Het legerjasje vond ik erg mooi in combinatie met de aztec print. De zwarte schoenen was ik al verliefd op toen ik ze in het groen in de winkel zag, maar vond ze toch iets te duur. Hetzelfde geld voor de bruine schoenen met studs.

Mijn favorieten:
Blouse: 29,99 EUR - 39,95 EUR
Jasje: 29,99 EUR - 49,95 EUR
Zwarte pumps: 39,99 EUR - 59,95 EUR

Bruine pumps: 49,99 EUR - 69,95 EURHeb jij al wat gekocht in de Zara sale?

CONVERSATION

2 reacties:

 1. ik ben vandaag bij de Zara sale geweest in Amersfoort.
  Ik vond het nogal tegenvallen.
  toevallig heb die groen jacket wel gepast, maar was het voor mij toch niet helemaal.
  Daarbij ga ik dinsdag over een week naar Spanje! :D
  Daar ga ik helemaal los met shoppen, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de zara sale viel mij helaas een beetje tegen! de bruine hakken die je geselecteerd hebt zijn wel heel mooi, hopen dat ze snel nog meer afgeprijsd worden!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM