FASHION - Zara rokje

Afgelopen dinsdag was ik met mijn moeder een dagje gaan winkelen in Utrecht. We hadden echt heerlijk weer. Helaas was het bij heel veel winkels sale, maar bij Zara nog niet. En daar hing best veel nieuwe collectie. Waaronder dit prachtige rokje van de TRF afdeling. Ik kan niet wachten tot het wat zonniger mooier wordt en ik mijn rokje aan kan! 
CONVERSATION

8 reacties:

 1. Deze heb ik ook gezien en gepast..
  Hij is suuuuuper mooi.
  Alleen wil ik hem het liefst in de sale kopen..
  Hij staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. suuper mooi is hij! ik had hem laatst ook al gezien, echt prachtig

  liefs,

  Anouk
  www.stylememories.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke maat heb je daarin?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft iemand deze zara rok ter beschikking? Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey, ik heb maat S van dit rokje. Bij Mango hebben ze nu hetzelfde rokje, maar dan met roze accenten i.p.v blauw. Misschien vind je die ook leuk. Liefs x

   Verwijderen

INSTAGRAM