New in: Etos Colour Balm

Gisteren was ik eventjes bij de Etos, want mijn mascara was op. En toen viel mijn oog op een nieuw product van Etos eigen merk, namelijk de Colour Balm. Ik kon nog wel een aantal leuke kleurtjes lipstick erbij gebruiken voor de zomer, dus ik besloot twee prachtige kleuren te kopen. Een peachkleur en een donkerroze kleur. Het product geeft kleur als een lipstick, maar verzorgd als een balsem. Ideaal dus. De balm is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en kost momenteel maar 2,99 euro!. Lees snel verder

De kleurtjes die ik heb gekocht, NR02 en NR05. En ik vind ze echt prachtig.
Ik heb ze al een aantal keer opgehad, en krijg er veel complimentjes over. Echt een aanrader dus!

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Erg leuk! Misschien een foto waarop je ze ook daadwerkelijk op je lippen hebt? x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik gisteren gekocht en is echt suuuuper fijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja zijn ze fijn? ik wil ze denk ik ook gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind ze erg fijn! Ze geven veel kleur en het blijft lang zitten :)

   Verwijderen
 4. heb die coral-kleur ook en vind hem geweldig!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM