Mijn favoriete series part II


Gisteren schreef ik over het eerste deel van mijn favoriete series. Vandaag volgt het tweede deel. Waaronder
The Carrie Diaries. Dit is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie is begin dit jaar in première gegaan. De serie gaat over Carrie Bradshaw (van The Sex and the City) in de jaren '80 toen zij nog een tiener was. Ze is op zoek naar de liefde van haar leven, wat niet een man blijkt de zijn maar de stad Manhattan. Lees verder voor nog meer leuke series!


Revenge is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 21 september 2011. Emily Thorne komt in de luxe wijk Hamptons terecht, waar iedereen aardig tegen haar doet, zonder dat ze weten dat ze uit is op wraak op de mensen die haar familie kapot maakten.


The Lying Game is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC Family. De serie ging in première op 15 augustus 2011. Op een bepaalde nacht toont het stiefbroertje van Emma Becker haar een video van een meisje dat wel erg veel op haar lijkt. Ze gaat op onderzoek uit en komt erachter dat een Sutton Mercer haar tweelingzus is. Identieke tweelingzussen Emma Becker en Sutton Mercer werden gescheiden bij hun geboorte en levenhele verschillende levens. Emma heeft in verschillende pleegzorg-gezinnen gezeten en leeft een vreselijk leven terwijl Sutton direct bij het perfecte gezinnetje is gekomen en een prachtig leven leidt. Nadat ze elkaar leren kennen wil Sutton op zoek naar hun echte moeder en vraagt Emma om tijdelijk haar plaats in haar rijke familie over te nemen.


Arrow is een Amerikaanse actieserie van de zender The CW. De serie ging in première op 10 oktober 2012. Vijf jaar nadat Oliver Queen schipbreuk heeft geleden en gedacht dat hij was overleden, wordt hij levend aangetroffen op een afgelegen eiland in de grote oceaan. Nadat hij door zijn moeder, zus en beste vriend met open armen is ontvangen in Starling City, merken zij dat er iets in die 5 jaar veranderd is. Terwijl Oliver geheim probeert te houden wie hij is geworden, probeert hij met een oplossing te komen met de keuzes welke hij als jongen heeft gemaakt.


Beauty and the Beast is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging dit jaar in première. Het gaat over Catherine Chandler. Ze is een slimme moordrechercheur. Jaren geleden zag ze voor haar eigen ogen hoe haar moeder vermoord werd door twee schutters. Catherine zelf zou de schietpartij ook niet overleefd hebben, als ze niet plots door iemand - of iets - gered werd. Niemand geloofde haar, maar zij weet dat de moordenaars niet aangevallen werden door een beest, maar door een persoon.


Nashville is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging dit jaar in première. Het gaat over Rayna James. Zij is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. De laatste tijd begint haar populariteit te dalen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière. Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wilt natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken.


Scandal is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging begin 2012 in première. Crisis manager Olivia Pope wijdt haar leven aan het hooghouden van het publieke imago van Amerika’s elite. Na het verlaten van het Witte Huis start ze haar eigen bureau, maar ze kan haar verleden niet met rust laten.


Switched at Birth is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC Family. De serie ging in première op 6 juni 2011. Het gaat over twee tiener meisjes die vlak na hun geboorte per ongeluk van ouders gewisseld zijn. Bay Kennish is opgegroeid in een rijk gezin met twee ouders en een broer terwijl de dove Daphne Vasquez  door haar alleenstaande moeder in een arbeiderswijk wordt opgevoed. Als de twee familie's elkaar ontmoeten, weten de meiden niet goed meer wie ze zijn, omdat ze beide erg aangetrokken zijn tot elkaars ouders.

Dit was het wel zo'n beetje! Kende je alle series die ik volg? En wat is je lievelingsserie?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Leuk! The Carrie Diaries is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De meeste kende ik nog niet! Leuke tips. Revenge vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips, ik ken alleen Carrie Diaries maar ik ben nu helemaal bij met het eerste seizoen dus was al op zoek naar nieuwe series!

  xx Marjolein http://www.anotherfashionlover.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook de meeste van deze kijk ik :)
  The Carrie Diaries en The Lying Game vind ik erg leuk!
  Revenge heb ik gedeeltelijk gekeken, en toen vond ik het saai worden.
  Arrow heb ik ook gedeeltelijk gezien, halverwege vond ik het niet meer boeiend.
  Beauty and the beast en Switched at birth kijk ik niet.
  Nashwille en Scandal ben ik benieuwd naar.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great post dear! Thanks for following me. I am now following you back! xx Pip


  Easy Outfits by Pip

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM