Mijn favoriete series part I

Ik hou echt van series kijken en dan met name de Amerikaanse series. In totaal volg ik er 13 hihi. Gelukkig heb ik een App van Sidereel op mijn telefoon staan, waarmee ik bij kan houden welke afleveringen ik al gezien heb en wanneer er weer een nieuwe aflevering online komt. Ik download de series niet, maar ik kijk ze online. Mijn favoriete site daarvoor is: http://www.tvshow7.eu/. Deze site heeft vrijwel alle series die ik volg online staan en update snel. Het is wel iedere keer goed zoeken naar een linkje die het doet.

Mijn series verslaving begon met Gossip Girl en 90210. 


Gossip Girl is een Amerikaanse dramaserie. In de Verenigde Staten wordt de serie sinds 19 september 2007 uitgezonden op The CW. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijfster Cecily von Ziegesar. De serie gaat over een groep 16- en 17-jarigen die opgroeien in de bovenklasse van New York City. De serie gaat over een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling.


90210 ging in de Verenigde Staten op 2 september 2008 in première op het televisienetwerk The CW. 90210 gaat over tiener Annie Wilson en haar geadopteerde broer Dixon. Wanneer de familie Wilson van Kansas naar Beverly Hills verhuist, beleven de tieners een cultuurshock wanneer ze op West Beverly Hills High School arriveren. Voor Annie en Dixon wordt het leven nog gecompliceerder wanneer hun vader de baan als directeur op school besluit aan te nemen. Ondanks dit weten broer en zus zich toch te mengen in een leuke vriendengroep.

Andere favoriete series van mij zijn Vampire Diaries, Hart of Dixie en Pretty Little Liars. 


The Vampire Diaries wordt sinds 10 september 2009 in de Verenigde Staten uitgezonden door The CW Television Network. De serie volgt het leven van Elena Gilbert. Zij woont samen met haar broer Jeremy en hun tante Jenna Sommers, die nadat de ouders van Elena en Jeremy verongelukten, hun voogd werd.
Voornamelijk speelt de serie zich af in Mystic Falls, Virginia. Een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis.


Hart of Dixie is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première op 26 september 2011. Hart of Dixie volgt het leven van Zoe Hart. Wanneer haar dromen in duigen vallen, verhuist ze naar Bluebell, Alabama. Daar neemt ze de kliniek over van een vreemde, maar wanneer ze daar aankomt blijkt de man overleden en blijkt het allemaal net wat anders te gaan dan ze had verwacht.


Pretty Little Liars is een Amerikaanse drama serie van de zender ABC. De serie ging in première op 8 juni 2010. Het verhaal gaat over vijf meisjes, Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een sleepover. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Één jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich 'A' noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon kennen. Is A Alison, hun beste vriendin die een jaar geleden verdwenen is?

Morgen komt er een post online met een vervolg met de andere series die ik kijk :) 

Welke series volg jij allemaal?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ik ben ook verslaafd aan Amerikaanse series. Keek ook Gossip Girl. En kijk de andere series die jij kijkt ook :)
    xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar de andere series die je volgt! Zelf heb ik ook naar Gossip Girl gekeken en vroeger ook naar PLL maar dat vond ik iets te langdradig worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM