New in: Zara


Toen ik een tijdje terug bij de Zara was had ik paar leuke nieuwe dingen gekocht. Maar had nog niet eerder de tijd gehad om er foto's van te maken. De laarzen hierboven zijn van echt suède en lopen heerlijk! (let niet op mijn benen, want die zijn een beetje verbrand in het zonnetje vanmiddag..)
Daarnaast had ik een fringe tasje gekocht en een witte skort.

Wat vind je van mijn nieuwe aankopen?

CONVERSATION

9 reacties:

 1. Ik vind het tasje echt heel erg leuk!

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele leuke aankopen,het rokje heb ik ook ,en erg veel plezier van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, de schoenen zijn écht super!
  En wat een mooie foto's...moet je vaker doen zo!
  Elma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke spulletjes! Die tas is echt mooi! xx Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhh die skort vind ik toch zo geweldig! ik willll emmm!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM