New in: H&M Swimwear

Ik heb eigenlijk nooit genoeg bikini's voor de zomer. Ik kom altijd wel weer een leuke tegen waarbij ik denk: "ach nog één erbij, waarom niet?". Zo ook bij de nieuwe bikini's van de H&M. Ik heb de bikini hierboven besteld en nog 3 andere. Lees snel verder!

Ik ben echt heel benieuwd naar hoe de bikini's staan en ik hoop dat de maten goed zijn. Zodra ik ze binnen heb, doe ik er een post over! To be continued dus :)


Welke bikini vind jij het leukst?

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Wauw! Ik was nog opzoek naar een bikini maar vind de eerste echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allemaal heel leuk, maar die tweede is echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal heel erg leuk! Vind de eerste het mooist.

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM