New in: H&M bikini's

Bovenstaande bikini's zaten ook in mijn H&M pakketje. De eerste is echt mijn favoriet. Hij zit heerlijk en de maat is precies goed. De tweede bikini had ik twee jaar geleden in het zwart en ik kon het niet laten om hem in deze bordeuxrode kleur te bestellen. De derde bikini heeft een neon kleur, wat echt prachtig staat bij een gebruinde huid. De vierde bikini vond ik echt een prachtige kleur hebben, alleen hij staat me niet zo mooi. Het broekje valt best groot en het topje ook. Jammer! Lees snel verder voor mijn foto's!Wat vind je van de bikini's? En waar bestel jij meestal je bikini's?

CONVERSATION

7 reacties:

 1. De 2e en 3e vind ik het mooiste

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke bikini's, jammer dat ik geen goede ervaring heb met een H&M bikini, dat maakt mij nogal sceptisch haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke bikini's! Bestel vaak bij H&M :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt dat even goed uit. Ik ben zelf ook nog op zoek naar bikinis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is al lang geleden, maar weet je het artikelnummer nog van het oranje bandeau bikinitopje?

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM