Citytrip naar Vienna

Afgelopen weekend ging ik een vriendin opzoeken die voor een halfjaar in Wenen studeert. Vrijdagavond kwam ik aan en hebben we bijgekletst. Op zaterdag hebben we de stad verkend en gewinkeld. En heerlijke Sacher Torte gegeten. In Wenen heb je ook een hele grote Forever21, waar we allebei leuk zijn geslaagd. S'avonds hebben we een hapje gegeten bij TGIF, we hadden allebei een fajita tower. Het was echt super lekker. S' avonds zijn we uitgeweest in Prater Dome. 

De volgende dag hebben we ontbeten in het Leopold Café, ook echt een aanrader. Daarna hebben we het MuseumQuartier bekeken en zijn we naar Schönbrunn geweest. Dit is het zomerverblijf van Prinses Sissi. 'S avonds hebben we wat gegeten bij Vapiano's. En maandag vloog ik alweer terug naar Nederland.
Ik vloog met Austrian Airlines via Schiphol.

 Morgen doe ik een post over mijn aankopen uit Wenen :)


Ben jij wel eens in Wenen geweest?

CONVERSATION

1 reacties:

INSTAGRAM