New in: Mango blazers


Gisteren in Rotterdam was ik ook naar de Mango. En ik ben helemaal verliefd geworden op deze blazers van de Miranda Kerr for Mango collectie. Ze kosten 29,95 euro en zijn te koop in 4 kleuren. Naast de beige en turkoois op de foto, is de blazer er ook nog in het wit (met zwart revers) en donkerblauw. Lees snel verder voor meer informatie en aanfoto's!

Toen ik deze foto zag van Miranda Kerr in de Mango blazer was ik verkocht. Ik vind dit echt de perfecte blazer voor de zomer. Miranda combineerde de blazer met een basic witte top, destroyed denim en witte basic pumps. Allemaal van Mango. 

De blazer is van 66% viscose en 34% linnen.
De andere kleuren

Blazer met satijnen reversBlazer met satijnen reversBlazer met satijnen revers
Aanfoto
Wat vind jij van de blazer? En van de Miranda Kerr voor Mango campagne?

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Ik vind de onderste kleur het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Heel mooi deze blazers! Ik vind het ook erg gaaf dat Miranda Kerr deel uit maakt van de campagne.

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat zijn ze goedkoop! dank je wel voor de tip, ik zoek nog hard een nieuwe blazer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blazers! Ik vind vooral de beige kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze staan je heel goed! vind ook de onderste het mooist. en miranda kerr tja, die kan volgens mij alles wel hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM