Film tip!

Afgelopen vrijdag was ik met een vriendin naar de bioscoop geweest. We gingen naar de film Save Haven. Wauw en wat een prachtige film!

Safe Haven is een Nicholas Sparks film, bekend van The Notebook en Dear John. Dus ik wist eigenlijk al dat het een super goede film zou zijn, aangezien dit mijn lievelingsfilms zijn. Het is een romantisch drama om heerlijk bij weg te dromen. Josh Duhamel speelt hierin de hoofdrol samen met Julianne Hough.
De film gaat over Katie (Julianne Hough), een jonge vrouw die een nieuw leven probeert op te bouwen in een klein Amerikaans stadje. Door haar verleden is het voor haar moeilijk om mensen te vertrouwen, maar als ze Alex (Josh Duhamel) ontmoet verandert alles. Voorzichtig laat ze de liefde toe en wordt ze verliefd op hem. Maar er komen steeds meer geheimen naar boven, die haar hele leven weer op z'n kop zetten. Katie moet vertrouwen op de kracht van de liefde en wordt genoodzaakt bepaalde keuzes te maken.
 
Benieuwd? Bekijk de trailer hier: klik!

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Oeh ik ben echt zo benieuwd naar die film. Ben dol op boeken van Nicholas Sparks en de films zijn meestal ook echt mooi.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die film kende ik nog helemaal niet, super erg bedankt voor de tip :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een goede tip! Ga ik zeker eens kijken!
  Nathalie
  Ps: zou je even voor me willen stemmen in de Esprit Style battle ?

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM