What to wear to: a wedding

What to wear to: a wedding


Ik vind het altijd lastig wat ik het beste naar een trouwerij kan dragen, want er zijn een aantal do's & dont's. 
Een do is bijvoorbeeld je kleding subtiel te houden, maar toch feestelijk. Hetzelfde geld voor je haar en make-up. En aantal dont's zijn wit dragen en dan heb ik het over een jurkje of een allwhite outfit. Een prachtige witte blazer, zoals hierboven kan natuurlijk wel. Ook is de kleur zwart (tenzij de dresscode het vermeld) een don't. Je gaat natuurlijk niet naar een begrafenis ;) Verder vind ik een jeans dragen naar een bruiloft ook een no go, maar dat is persoonlijk. En kleding met een diep decolleté etc. vind ik niet kunnen.

Outfit:
Jurk: H&M
Armbanden: Forever 21
Blazer: H&M
Clutch: Asos
Schoenen: H&M

Bron foto: Galmeetsglam.com

& nog een aantal mooie opties

Wat vind jij de mooiste outfit om naar een bruiloft te dragen?

CONVERSATION

1 reacties:

INSTAGRAM