Trendkleuren voor de lenteIeder seizoen brengt het Pantone Color Institute de trendkleuren uit voor dat seizoen. Voor komend seizoen zijn er weer 10 kleuren uitgebracht, namelijk: Dusk Blue, Emerald, Tender Shoots, Grayed Jade, Lemon Zest, African Violet, Linen, Monaco Blue, Poppy Red en Nectarine. De trendkleur voor het jaar 2013 is smaragdgroen. Deze kleur staat voor luxe en gezondheid, groei en vernieuwing.

Mijn collage met een aantal items in de trendkleuren:

Welke kleuren ga jij zeker dragen dit voorjaar?

CONVERSATION

2 reacties:

 1. Ik vind ze allemaal mooi! maar ik ga toch voor koraal/oranje! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de Linen erg mooi. Bedankt voor je lieve berichtje. Zou je het leuk vinden om elkaar te volgen?
  Ik volg je al via Bloglovin. Hope we keep in touch :D

  X lisa

  www.llittleblonde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM