Tip! Sieraden opbergen met deze box van Zara Home

Zara Home sieraden box
Ik zocht al tijden naar de perfecte manier om al mijn sieraden op te ruimen. En toen ik deze jewellery box zag op de website van Zara Home was ik verkocht! Ik ben die week gelijk naar Antwerpen gegaan naar de Zara Home winkel, alleen was de box helaas uitverkocht. Teleurgesteld ging ik weer naar huis..
En paar maanden later was ik weer een keer in Antwerpen en toen ik de Zara Home binnenliep stonden er nog twee exemplaren! M'n dag kon niet meer stuk. Helaas vond ik 59,95 euro best aan de prijs. Maar mijn ouders waren zo lief om mij deze voor mijn verjaardag te geven.

Deze jewellery box is helaas niet meer te koop bij Zara. Er staat wel een kleinere versie van online en in de winkel. Deze kan je vinden via: klik
Q: Hoe bergen jullie je sieraden op? En heb je wel eens iets bij Zara Home gekocht?


CONVERSATION

2 reacties:

 1. Mooi! Ik zoek nog zo'n brocante houten sieradenkist.. onmogelijk te vinden jammer genoeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook prachtig! Mijn moeder heeft een houten sieradenkistje wat prachtig bewerkt is. Heb je al rommelmarkten geprobeerd?

   xoxo

   Verwijderen

INSTAGRAM